Το προσκλητήριο και η πρώτη εντύπωση - Η τέχνη της αποπλάνησης


  
  Η επιλογή του «τέλειου» προσκλητηρίου είναι ένα γοητευτικό παιχνίδι αποπλάνησης των αισθήσεων, το οποίο προκαλεί το ζευγάρι να βρεί τον δικό του μοναδικό κώδικα επικοινωνίας με τους καλεσμένους του στον γάμο ή τη βάπτιση!


         
  Είναι μια καταβύθιση σε έναν κόσμο γεμάτο με σαγηνευτικά χρώματα, περίτεχνες εκτυπώσεις, χαρτιά απαράμιλλης ποιότητας, αλλά και προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία...


  Οι εμπνευσμένοι σύγχρονοι τυπογράφοι έχουν αναγάγει την τεχνική της εκτύπωσης σε πραγματική αφηγηματική τέχνη. Εξιστορούν στο χαρτί αληθινές ανθρώπινες ιστορίες αγάπης που έχουν επιστέγασμα το γάμο ή τη βάπτιση, δύο από τα μεγαλύτερα Μυστήρια της Θρησκείας μας. 


Σ αυτό το παιχνίδι η «μαγεία» είναι πως τους κανόνες τους φτιάχνει το ίδιο το ζευγάρι, ανάλογα με την εν –τύπωση και την "ατμόσφαιρα" που θέλει να δημιουργήσει στους καλεσμένους του!

  


 ...Κλασσικό ή μοντέρνο, σοβαρό ή χιουμοριστικό, ρομαντικό ή minimal, το προσκλητήριο σας μπορεί – με την σωστή καθοδήγηση- να δημιουργηθεί εξ αρχής από σας τους ίδιους, και να από–τυπώνει την δική σας ιστορία.

   
Καλλιγραφικές γραμματοσειρές και κείμενα θα «χορεύουν» μπροστά στα μάτια σας.  Χρυσοτυπίες και μονογράμματα, γραφιστικά σχέδια και κορδέλες θα "συναγωνίζονται" να κερδίσουν την εύνοιά σας…


 


…Μόνο εσείς όμως ξέρετε την δική σας ιστορία. Γι αυτό και το δικό σας προσκλητήριο θα είναι ανεπανάληπτο!...



Να είστε ευτυχισμένοι!!!
    Happy Ever After

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου